About Us

Emoe-olie wordt uitzonderlijk gewaardeerd om zijn therapeutische en corrigerende toepassingen en is over de hele wereld beroemd om zijn wonderbaarlijke huideigenschappen.

De voordelen van de olie zijn divers: het vermindert pijn, uitzetting en gewrichtsvastheid, vermindert verwondingen en spierpijn en vermindert spierspanningen. Prijzen vanwege zijn kalmerende eigenschappen, het is een olie die tal van herstellende en corrigerende voordelen vergezelt waarvan velen accepteren dat ze beter zijn dan oliën, bijvoorbeeld olijfolie, avocado en kokosnoot die regelmatig worden gebruikt in corrigerende producten.

Je kunt emoe-olie niet verslaan vanwege zijn verzadigende eigenschappen. Het is een ongelooflijke huidcrème. Het bezielt ook de haar- en huidzakjes en stimuleert ontwikkeling.

Het heeft bovendien veel gezonde huideigenschappen waardoor het breed wordt gepromoot tegen het rijpen. Goedgekeurd door de FDA in 1992, wordt emoe-olie over het algemeen omarmd door shoppers over de hele wereld. Emu is geliefd om zijn magere rode vlees, fijne kalfsleer, verrassende pluimen en, uiteraard, zijn olie, waar in grote lijnen naar verlangd wordt.

Het staat bekend als een bovennatuurlijk geneesmiddel vanwege zijn vermogen om de huid snel te herstellen en pijn te verlichten. Het heeft kalmerende eigenschappen en bevordert het herstel van de huid met zijn verbazingwekkende vijand van oxiderende eigenschappen. Het is hypollergeen, bevordert de ontwikkeling van micro-organismen niet en verstopt de poriën niet.

Herstel met Emu

Deze olie is afkomstig van emoe-vogels in Australië. Emu-vogels zijn pre-opmerkelijke wezens waarvan wordt aangenomen dat ze ouder zijn dan 80 jaar. De olie wordt via het vet op de achterkant van de vogel onderhuids overgebracht.

De olie is momenteel misschien mainstream, maar de Australische Aboriginals hebben er al geruime tijd aan vastgehouden. Het duurde even voordat de emoe in de Verenigde Staten doorkwam, maar het wordt sinds de jaren dertig aanbeden als een dierentuindier en een fascinerend huisdier. Het veranderde niet in een bekend verbruiksartikel totdat het door de FDA werd goedgekeurd. Momenteel staat het bekend om alles, van huidontsteking tot verbranding door de zon, luieruitslag en het tegengaan van rimpels.

Share

Copyright© 2021, All Rights Reserved