Manieren om te extensions te stijlen

Manieren om te extensions te stijlen

Diagonaal clippe 

Van alle extensions hacks, is dit de belangrijkste, vooral voor iedereen met gelaagd haar. Wanneer je je extension diagonaal knipt, krijgt je natuurlijke haar een hoog-laag uitgroei die zorgt voor een perfecte mix met je gelaagde haar. Dit is vooral belangrijk als je micro ring extensions gebruikt van tmhair.nl!

Stapelen

Als je een kleiner hoofd hebt, dan zal het stapelen van je extensions je helpen ruimte te besparen. Plaats twee wefts op elkaar om één grote weft te creëren en klem het allemaal samen op je natuurlijke haar. Dit is ook een geweldige manier om een volumineuze haarlook te bereiken. Stapel niet meer dan twee wefts op elkaar om ongemak en onnodig gewicht of trekken aan je haar te voorkomen. Je kunt deze methode ook toepassen om de onderste laag van je haar dikker te maken. Dit is belangrijk als je echt haar hair extensions van Tmhair.nl gebruikt.

Paardenstaart voor het slapen

Professionele haarstylisten raden aan om te slapen met uw haar extensies in een vlecht of paardenstaart. Dit komt omdat hairextensions niet zo goed zijn als je natuurlijke haar als het gaat om het absorberen van oliën van de hoofdhuid. Daarom zullen je extensions eerder mat worden of in de war raken als je ze in hun niet-gevlochten staat laat.

De juiste borstel is belangrijk

Het borstelen van je natuurlijke haar samen met de clip in extensions kan een hele uitdaging zijn. Dit is waarom je de juiste borstel voor je haar moet nemen. Anders kan een gewone borstel aan de wortels van je haar trekken, waardoor de extension wefts gaan bewegen. Niet alleen is dit ongemakkelijk, maar het ruïneert ook elke inspanning die u had om de hairextensions te dragen. Zorg ervoor dat de borstel die u gebruikt is ontworpen met haren die niet trekken, haken, of schade aan uw extension wefts. Uw borstel moet ook in staat zijn om door het haar te glijden en het te ontwarren zonder de extension wefts te bewegen.

Op de juiste manier bewaren

Het goed opbergen van uw extensions is de beste manier om ze langer mee te laten gaan. Een manier om dit te doen is door het aanwijzen van een dressoir lade voor uw extensies. Een lade helpt je om de extensions schoon en georganiseerd te houden. Je kunt ook een opbergetui of zijden kussensloop aanschaffen om je extensions te beschermen tegen mogelijke beschadigingen.

Wortels back kammen

Deze hack is van cruciaal belang voor mensen met dun haar. Het is een hele opgave om de haarextensies op hun plaats te houden als je dun haar hebt. Daarom moet je je haarwortels back-kammen met een standaard borstel voordat je de hairextensions draagt. Terwijl u dit doet, gebruik wat olie of haarlak om de textuur en stevigheid van uw haar te verbeteren. Op deze manier zullen de hairextensions de hele dag op hun plaats blijven.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright© 2021, All Rights Reserved