Vergelijking van de Emu-vogel met de struisvogel

Vergelijking van de Emu-vogel met de struisvogel

Zowel de emoe-vogel als de struisvogel zijn individuen uit de loopvogelfamilie. Deze groep vogels omvat de kiwi uit Nieuw-Zeeland, de kleinste in de familie, tot de kasuaris uit Nieuw-Guinea, de nandoe uit Zuid-Amerika, de emoe uit Australië, en de grootste is de struisvogel uit Sub-Sahara Afrika. Het grootste onderscheidende kenmerk van deze groep vogels is dat ze niet kunnen vliegen.

De twee loopvogels die op grote schaal op boerderijen worden gebruikt, zijn de emoe-vogel en de struisvogel. Deze vogels zijn praktisch hetzelfde, maar toch totaal verschillend. Grote aantallen van de homestead de executives oefeningen van emu cultiveren en struisvogel cultiveren zijn iets soortgelijks, en oefeningen kunnen van beide kanten worden gedaan. De cultiverende repetities zijn buitengewoon vanwege twee fundamentele componenten. Struisvogels zijn niet zo sterk als emoes, en het grootbrengen van struisvogelkuikens heeft een veel hoger sterftecijfer dan emoes. De leeftijd waarop de vogels geslacht moeten worden, heeft bovendien een meetbaar effect op de ranch die het bestuur repeteert.

Hier zijn een paar overeenkomsten en contrasten tussen emoes en struisvogels:

De emu is wat bescheidener dan de struisvogel. Emu-jongens en -vrouwen zijn moeilijk te onderscheiden van uiterlijk. De geluiden die ze maken zijn in ieder geval bijzonder: mannetjes maken een keelachtig gesnuif en vrouwtjes maken een drumgeluid. Struisvogels zijn groter dan de emoe-vogels. Ze hebben meer vlees. Vrouwtjes en jongens kunnen worden geïsoleerd door uiterlijk. Jongens hebben bijzonder sterk contrasterende pluimen, hoewel vrouwtjes des te consequenter vaag zijn.

Emu-vogels zijn sterk en eenvoudig te trainen. Ze zijn niet vijandig tegenover individuen, ondanks het feit dat ze gewelddadig kunnen zijn tegenover andere dieren. Struisvogels zijn krachtige vogels tijdens het reproductieseizoen. De kuikens zijn ijveriger om op te voeden, met een hoger sterftecijfer. Eieren komen minder goed uit dan emoe-eieren.

Emu-vlees wordt een rood vlees genoemd. Er bestaat praktisch geen intramusculair vet. Struisvogelvlees wordt ook een rood vlees gedelegeerd, bovendien met praktisch geen intramusculair vet. Struisvogel heeft aanzienlijk meer vlees dan emoe-vogels. De twee soorten vlees worden gezien als solide opties in tegenstelling tot normaal rood vlees zoals hamburger.

In een emu bevinden de vetreserves zich onder de huid over het grootste deel van het lichaam, maar het grootste vetkussen bevindt zich op de achterkant. De emoe-vogel kan tot 14 kg vet bevatten. Het vet is als dat van struisvogels in stukjes. De vetopslag op een struisvogel is een stuk bescheidener dan op een emoe-vogel. Het is aan de onderzijde en langs de ruggengraat als kussen aangebracht. Er zijn weinig testen gedaan op dit vet, maar voor de emu zijn er brede testen gedaan om de eigenschappen ervan te beoordelen.

Emu-pluimen zijn gemaakt van vezels die niet in elkaar grijpen. Hun pluimen zijn delicaat, lang en sierlijk. Ze zijn opmerkelijk omdat ze een tweevoudige schacht hebben, in de nasleep van het begin als een enkele schacht. Ze worden voornamelijk gebruikt voor specialiteiten en bloeiplannen. Struisvogelpennen zijn dan weer een stuk groter en bestaan ​​uit individuele vezels. Struisvogelpluimen zijn populair vanwege hun stijl, het verlevendigen van de binnenkant, uitdrukkingen en merken, en voor het samenstellen van koopwaar zoals ganzenveer. De twee soorten pluimen nemen kleuren onmiddellijk op.

Emu-eieren zijn smaragdgroen en langwerpig als een viool. De schaal is slanker dan die van het struisvogelei. Struisvogeleieren zijn veel groter dan emoe-eieren. Hun ei is wit tot crèmekleurig van kleur en heeft een dikke schaal. De twee soorten eieren worden gebruikt voor specialiteiten, schilderen en snijden.

Een emu-huid is slanker dan die van een struisvogelhuid. Voor de designbranche is struisvogelkoeienhuid het favoriete kalfsleer, omdat het meer bijzonder is met zijn pluimontwerp en meer geaard is. Hoewel emu-skins bovendien een pluimontwerp hebben, lijkt het meer op gaatjes en wordt het als minder aantrekkelijk beschouwd. Hoewel je bijvoorbeeld koeienhandlaarzen kunt ontdekken die zijn gemaakt met struisvogel-koeienhuid, zul je waarschijnlijk geen high-style gemarkeerde dingen uit de emu ontdekken. Dat is de omstandigheid vanaf nu, maar je weet maar nooit, het zou kunnen veranderen.

Zowel emu-cultivatie als struisvogelteelt kunnen nuttige organisaties zijn. Talloze interessante items en resultaten zijn afkomstig van de emu-vogel, hoewel een paar items als struisvogel zijn.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright© 2021, All Rights Reserved